BOLEO Internet & Marketing Services

06 15189636

Modern webdesign, mobielvriendelijke websites

Een goede website is meer dan alleen een mooi design. Want hoe mooi je site er ook uitziet, als je bezoeker niet makkelijk en snel de informatie kan vinden waar hij naar op zoek is, dan is hij ook zo weer weg.
Boleo pakt webdesign daarom anders aan. Een aanpak die marketing gedreven is en bewezen succesvol.

In het kort de stappen die we doorlopen:

 1. Doelen en doelgroep centraal
  Een website heb je voor je doelgroep, niet voor jezelf. En je hebt een doel met je website (verkoop, bestellen, inschrijven enz.). Door dat goed scherp te krijgen, wordt het ook gelijk duidelijk aan welke eisen en verwachtingen je website moet voldoen.

 2. Content en structuur
  Wat voor soort content past het beste? Gaat het vooral om tekst of voeren afbeeldingen en video′s de boventoon? Hoe structureren we de content zodat je bezoeker makkelijk en snel zijn weg vindt.

 3. Identiteit en huisstijl
  De bouwstenen voor je lay-out en design. Als je al een huisstijl hebt, dan is dat natuurlijk de basis. Heb je dat nog niet dan bepalen we welke kleurstelling, typografie en lay-out het beste past bij je identiteit en uiteraard ook bij je doelgroep en doelen.

 4. Ontwerpen en ontwikkelen
  Nu we alle ingrediënten hebben, wordt er een ontwerpvoorstel gemaakt. Zodra er een definitief ontwerp is, begint de technische realisatie en wordt ook alle content gemaakt.

 5. Testen en opleveren
  Voordat de website live gaat, wordt er uitgebreid getest. Er wordt gecontroleerd of de site in in de belangrijkste browsers (Internet Explorer, Google Chrome, Firefox en Safari) er goed uit blijft zien. En uiteraard testen we ook dat de website er perfect uitziet op tablets en smartphones. Pas als alles in orde is en je akkoord bent met alle teksten en andere content, wordt je website live gezet. Je krijgt ook uitgebreide uitleg en een handleiding hoe je zelf met het CMS je website kunt bijhouden.

 6. Service en nazorg
  Hoe zorgvuldig we ook te werk gaan, het blijft allemaal mensenwerk. Daarom krijg je een gratis strippenkaart van 3 uur. Kom je - nadat je website live staat - dingen tegen die je toch graag anders wilt, dan maak ik dat gewoon voor je in orde. 

Complete website al vanaf 2.250,-

Vraag een offerte aan  

De voordelen van Boleo

De juiste combinatie van webdesign, tekst en andere content maakt je website aantrekkelijk voor Google en je bezoekers. Bij Boleo heb je dat allemaal in 1 keer geregeld omdat je een complete website krijgt.

Je website wordt tegenwoordig op allerlei verschillende apparaten bekeken. Dus regelen we dat je website er ook perfect uitziet op tablets en smartphones.

En als het nodig is, kunnen we er ook voor zorgen dat de content wordt afgestemd op het apparaat waarmee je website wordt bekeken. Bijvoorbeeld het weglaten van bepaalde afbeeldingen als je website op een telefoon wordt bekeken.

Je verdient een website op maat. Een website die volledig past bij de identiteit van je bedrijf, je doelgroep en je doelen. Bij Boleo geen 13 in het dozijn-website waarbij je zelf moet zorgen voor de tekst en alle andere content.

Je krijgt een website waar alles tot in de puntjes is verzorgd. Voor een betaalbare prijs die vooraf wordt vastgesteld. En dat betekent geen nare verrassingen achteraf.

Geen investeringsruimte?
Geen probleem, je kunt ook in 18 maandelijkse termijnen betalen.

Een complete website

Je kunt je website pas voor je laten werken, als hij compleet is. Voor een vast bedrag heb je dat geregeld, inclusief: 

 • spam-vrij contactformulier
 • beeldbewerking
 • Google Analytics account
 • vermelding bij Google Mijn Bedrijf
 • strippenkaart 3 uur t.w.v. 195,-

Wil je meer weten over de voordelen van mijn aanpak? Neem dan gewoon contact voor een vrijblijvende afspraak.

Blijf ook op de hoogte

Aanmelden nieuwsbrief