06 15189636

Boleo

Portfolio

Om je een indruk te geven van de websites die ik maak en wie mijn klanten zoal zijn, vind je hier een paar recente voorbeelden. Voor de meeste websites heb ik ook de teksten geschreven of geredigeerd. 

Wil je meer voorbeelden zien? Neem dan contact met me op. Ik ga graag voor je aan de slag.

Vork Communicatie

Het beheersgedeelte van de site, het CMS, was toe aan een opknapbeurt. Hierdoor is het nog makkelijker geworden de website bij te houden. Tegelijk is het ontwerp - met behoud van de huisstijl - opgefrist.
Loes Vork kan weer een tijd vooruit met haar site.

Artamin

Stichting Artamin maakt kunstprojecten mogelijk die mensen met elkaar verbinden door creatieve activiteit. Op de website vind je onder meer voorbeelden van uitgevoerde projecten.

Kabebe

Kabebe helpt vrouwen te ontsnappen die verstrikt en verstikt zijn geraakt in een gewelddadige relatie. Geen gemakkelijk thema. Veel aandacht ging daarom uit naar het vinden van de juiste tone of voice voor de teksten.

Uitgeverij Klare Taal

Uitgeverij Klare Taal zorgt dat jouw boek er komt. Met schrijversbegeleiding en met hulp om je boek in eigen beheer uit te geven.
Op de website kun je de boeken ook direct bestellen.

Je site hier?

Ik voeg je nieuwe website graag toe aan dit overzicht.

Benieuwd geworden wat ik voor je kan betekenen?
Neem dan contact op.

Gouwe Stek

Gouwe Stek zorgt ervoor dat je feestje slaagt. Met catering, private dining of met een kok aan huis. De website is recent helemaal vernieuwd om hem weer helemaal te laten aansluiten op het aanbod van Gouwe Stek. 

Tacom Trainingen

TACOM verzorgt trainingen op maat die bijdragen aan blijvende verandering in gedrag, denken en vooral in doen. De site is meertalig omdat ook multinationals TACOM weten te vinden. 

Groene Hart Creatief

Al vanaf het prille begin heeft Boleo de website voor Groene Hart Creatief gebouwd en bijgehouden. Recent is het ontwerp opgefrist en is de website nog meer geoptimaliseerd voor mobiel gebruik. Omdat de site meer dan 100 pagina's heeft, is ook de beheerskant (het CMS) verbeterd.

Regelwerk

Regelwerk neemt het administratieve gedoe uit handen na het overlijden van een dierbare. Hierbij paste een website met een ingetogen design. De huisstijl en lay-out daarvoor zijn ontworpen door 2PK.

G1000 Gouda

De G1000 is een democratische vernieuwing die uitgaat van de overtuiging dat politiek te belangrijk is om alleen aan over te laten aan politici. Een vernieuwing waarbij inwoners zelf een actieve rol hebben bij politieke besluitvorming.
In Gouda willen we in 2020 ook een G1000 organiseren. Op de site vind je alle info